Koffie nieuwsKoffie speciaal nieuws journaal


Koffie speciaal internet nieuws

Koffie voorkomt zweetvoetenVerkoolde koffie die in sokken verwerkt zit, zou de geur van stinkende zweetvoeten moeten neutraliseren. De sokken, met de naam Atlas, worden geproduceerd van een mengeling van gerecycleerd polyester, katoen en verkoolde koffie.

Het bedrijf dat de hoogtechnologische sokken ontwikkeld, MoS (Ministry of Supply), geeft aan dat waterfilters volgens hetzelfde principe werken. Verkoolde koffie trekt dankzij zijn sponsachtige structuur moleculen aan. En dus ook de zweet en nare geurtjes van je voeten. Verder zorgen de sokken, dankzij de bestanddelen in koffie, voor heerlijke koele en comfortabele voeten

Tijdens het wassen van de sokken worden de zweetmoleculen die gevangen zijn weer vrijgegeven. De sokken kunnen daardoor weer opnieuw gebruikt worden en zullen weer de nare zweetluchtjes bestrijden.

De verkoolde koffie die gebruikt wordt, wordt uit fabrieken gehaald en door een farmaceutisch proces worden oliën en de koffiegeur verwijdert. Verschillende testen hebben laten zien dat in vergelijking met gewoon katoen de Atlas sokken drie keer zo efficiënt zijn in het absorberen van (nare) geurtjes. De sokken zorgen ook voor een betere ventilatie en geven de voeten meer steun. Met andere woorden: een cadeautje voor je voeten. En natuurlijk je omgeving.

De sokken zullen in zes verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en de kosten zijn € 10,89 per paar. Volgens het bedrijf MoS kunnen de Atlas sokken zeker acht maanden kunnen worden gedragen.

Bron: hln.be


Koffie Sport

Koffie levert sporters positieve bijdrage


Kop koffieKoffie kan een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van sportprestaties. En helpen om af te vallen. Maar…. drink koffie met mate. Op de juiste momenten en in de goede hoeveelheden.

Het zijn de ingrediënten die we toevoegen aan koffie die zorgen voor gewichtstoename. De dikmakers van koffie zijn suiker, melk, siroop, room, ijs, caramel etc.

Koffie bevat cafeïne. En juist deze cafeïne heeft zoveel positieve als negatieve eigenschappen. Voor sporters geeft het een positieve bijdrage aan het vergroten van de intensiteit of de duur van de training. Maar als mensen niet willen afvallen of aan sport doen dan werkt koffie juist averechts. Je krijgt kans op hongerbuien want de stofwisseling raakt dan verstoord. Inmiddels is wel bewezen dat koffie geen vochtafdrijvende bestanddelen bevat. Iets dat eerder altijd werd aangenomen. Het drinken van voldoende vocht is zeer belangrijk voor een goede gezondheid.

De effecten van cafeïne

Cafeïne heeft volgende effecten op het gewicht:
-Cafeïne verhoogt de stofwisseling, je verbrandt door cafeïne meer calorieën
-Cafeïne verhoogt de cortisol spiegels. Ook wel het stresshormoon genoemd, dat je vetreserves in het lichaam vrijmaakt
-Cafeïne verhoogt de bloedsuikers, waardoor je minder snel hongerig wordt

De werking van cafeïne is echter slechts tijdelijk. Grote hoeveelheden putten je lichamelijk en geestelijk uit, waardoor bijeffecten als slapeloosheid, opgefoktheid als depressiviteit kunnen ontstaan. Het advies is dan ook… drink koffie met mate
Koffie speciaal blogspot.com koffie barista nieuws uit de beste nieuwsbronnen.

Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Koffievergelijk.nl

Vergelijk en vindt de koffie die bij u past

Wereldkoffie.eu

Wereldkoffie is de koffiebonen webshop

Like Koffie is Lekker

Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden. Plaats gratis uw profiel /bedrijf

Cookyourbook

De Lekkerste Taarten

taarten bestellen waar  ook bent bij taartenwinkel.nl

Wijnwinkel

wijnen gids wijnwinkel

Freelance Markt Groeit Explosief

Plaats gratis uw profiel /bedrijf
Freelance.nl is de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden.

Gefelicitaard

Choco Loco

Koffie Speciaal Koffie Sponsors

Genieten van de lekkerste Koffie!

Neckermann nieuwste gadgets

neckermann.com

Magix

LOI